Stagistensouper - Foyer van het NTGent - 29 februari 2024

entry image

Stagistensouper - Foyer van het NTGent - 29 februari 2024

Geachte confraters en leden van de Vlaamse Conferentie, 

Op donderdag 29 februari 2024 zal het jaarlijkse Stagistensouper plaatsvinden op volgende unieke locatie: de Foyer van het NTGent.

Deze gastronomische en vermakelijke avond is één van de wezenlijke hoogtepunten aan de Gentse balie waarop op een ludieke wijze de nieuwe Stagistenvertegenwoordiger voor het gerechtelijk jaar 2024-2025 wordt verkozen.

De Stagistenvertegenwoordiger behartigt mee de belangen van de stagiairs aan de balie Gent. Hij/zij maakt zowel deel uit van het bestuur van de Commissie van Stagiairs als van de Vlaamse Conferentie. Een ideale positie om zich voor zijn/haar mede-stagiairs te engageren aan de Gentse balie en vanop de eerste rij de interne werking van onze balie(activiteiten) te aanschouwen. Als dusdanig biedt deze functie u een unieke ervaring die u toelaat om nieuwe contacten te leggen met confraters aan eigen en andere (ook buitenlandse) balies, maar tevens om u binnen uw eigen balie verder te ontplooien als geëngageerd advocaat. Een fantastisch jaar staat in het verschiet!

Volgens traditie zullen de kandidaat-stagistenvertegenwoordigers die avond worden ondersteund en vertegenwoordigd door één of twee peters/meters.

Kandidaturen kunnen worden ingediend bij de huidige Stagistenvertegenwoordiger, Mr. Sarah Byttebier (e-mail: byttebier@daedalius.be).

Naar goede gewoonte worden de deelnamekosten voor de stagiairs ten laste genomen door hun patrons. Bij voorbaat dank aan alle confraters om deze traditie in ere te houden.

We nodigen u van harte uit om deze avond met ons mee te vieren en aan te schuiven voor een aperitief en driegangenmenu op donderdag 29 februari 2024, vanaf 19:00 uur (aanvang aperitief) in de foyer van NTGent (Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent).

 

Menu?

*  Aperitief met hapjes

*   Ceviche van zeewolf/ zoete aardappel/ mousse van bloemkool

*   ‘Limousin’ ossenhaas/ saus van port en limoenzeste/ puree van aardappel en venkel / Warme verloren groenten

*  Trifle van seizoensfruit ( appel en peer d’Armagnac ) /crumble van speculoos en boudoir / bessen mascarpone

Op verzoek is een vegetarisch alternatief beschikbaar. Gelieve bij inschrijving het vakje 'Ik wens een vegetarische maaltijd' aan te vinken.

Prijs (inclusief dranken)?
–      Stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 65,00 EUR
–      Tableaus & lid van de Vlaamse Conferentie: 85,00 EUR
–      Niet-leden: 90,00 EUR

Inschrijven: 

Inschrijven kan tot 21/02/2024 via deze pagina.

Tot dan! 

De Vlaamse Conferentie