Webinar concurrentiebedingen voor werknemers en zelfstandigen

entry image

Webinar concurrentiebedingen voor werknemers en zelfstandigen

Geachte confraters,
Beste leden,

Op donderdagmiddag 8 juni 2023 organiseert de VLC een een webinar met als spreker Gents confrater Maarten SIMON. Hij zal u een uiteenzetting aanbieden met als titel:

"Concurrentiebedingen voor werknemers en zelfstandigen: basisprincipes en valkuilen aan de hand van recente rechtspraak."
 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, is confrater Simon (verbonden als vennoot aan kantoor KWINT) de geknipte persoon om u te onderrichten over deze bedingen in zowel arbeidscontracten als contracten met zelfstandigen. Tijdens het webinar zal, naast de algemene basisprincipes, specifiek worden stilgestaan bij het nut en de afdwingbaarheid van deze bedingen in de praktijk, evenals de toets met de rechtspraak. 


Het webinar zal plaatsvinden over de middag en vangt aan om 12:00 uur en duurt twee uren. De inloggegevens zullen u worden overgemaakt daags voor het webinar.


Samengevat:
Spreker:
Mr. Maarten SIMON

Datum en locatie:
Donderdag 8 juni 2023 van 12:00 tot 14:00 uur
Online (webinar)


Prijs:
55,00 EUR voor leden
65,00 EUR voor niet-leden

Deelname:
Opleiding enkel toegankelijk voor advocaten

Inschrijving:
Via deze pagina op onze website
Inschrijvingen worden afgesloten op 7 juni 2023 om 14:00 uur

Erkenning:
Er werden twee juridische punten aangevraagd bij de OVBWij hopen u talrijk te mogen verwelkomen op deze studieactiviteit !


De VLC